Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Zapalio se kamion na Vencu

Saobraćaj preko Iriškog venca bio je danas od 14:15h u potpunosti prekinut, jer se u blizini raskrsnice na Vencu zapalio kamion.

Nagovarali žrtvu da promeni iskaz

Kriminalistička policija je podnela krivičnu prijavu protiv trojice mladića, zbog osnovane sumnje da su pokušali da nagovore jednu devojku da promeni iskaz kojim jednog od njih tereti za silovanje.

Makabi ubedljiv protiv Partizana

Košarkaši Makabija savladali su Partizan 98:78 u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige i tako izjednačili rezultat u seriji na 1:1.

Učenici izazivali paniku

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv četvorice učenika Srednje poljoprivredne škole u Futogu, zbog osnovane sumnje da su lažno prijavljivali da su podmetnute bombe.

Pucao u brata

Protiv Simice K. (1978) iz Rumenke policija je podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je, hicem iz pištolja, teško povredio svog brata Dragana K. (1982).    

Krajinović namučio Blejka

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je noćas u prvom kolu turnira u Majamiju od Amerikanca Džejmsa Blejka sa 1:2, po setovima 7:6 (10:8), 4:6, 4:6.

Krađa u trafostanici

U trafostanici u Primorskoj ulici u industrijskoj zoni, juče je došlo do provale i seče kabla pod naponom, što je dovelo do prekida u snabdevanju strujom u okolini.

Napad na Novom naselju

Jedan mladić lakše je povređen, kada je grupa nepoznatih osoba napala juče, na Novom naselju, sedmoricu mladića, saopštila je novosadska policija.

Opljačkana u pošti

Nepoznati muškarac opljačkao je jednu Novosađanku dok je podizala novac u pošti u Ulici Narodnog fronta.

Ponovo pljačka pošte

Još jedna novosadska pošta našla se na meti razbojnika. Prema još nepotvrđenim informacijama koje prenosi TV Apolo, juče oko 13 sati maskirani muškarac je opljačkao poštu na Satelitu, u Ulici Stevana Hladnog broj 1.

Pokušaj provale u ''Blic''

Tokom proteklog vikenda nepoznati počinioci su pokušali da provale u prostorije dopisništva "Blica" u Novom Sadu.

Taksista usmrtio biciklistu

Šezdesetdvogodišnji Milan H. iz Novog Sada poginuo je danas kada ga je, dok je vozio bicikl udario automobil VIP taksija, u blizini autobuske stanice ATP "Vojvodine".

Osumnjičeni za krađu automobila

Policija je uhapsila Dejana K. (1986) iz Kule, osumnjičenog za krađu kola, a krivična prijava biće podneta i protiv njegovog sugrađanina, Čabe H. (1979).

Trafostanica ponovo na meti lopova

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Marsela K. (1992) iz Sremskih Karlovaca i jednog maloletnika iz  istog mesta, koji su osumnjičeni za krađu.

Novi Sad nije izuzet od nasilja

Napadi na osnovu stvarne ili pretpostavljene seksualne orijentacije, odnosno rodnog identiteta, tokom prošle godine nisu zaobišli ni Novi Sad, pokazuje najnoviji izveštaj Gej strejt alijanse o stanju ljudskih prava pripadnika seksualnih manjina, koji je danas prezentovan u Skupštini Vojvodine.

Svaki deseti učenik nosi oružje

Svaki deseti srednjoškolac u Vojvodini nosi oružje u školu, pokazuje istraživanje pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje o nasilju nad i među učenicima.