Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Makro izbo mušteriju

Novosadska policija uhapsila je makroa Dejana K. (1981) osumnjičenog da je pokušao da ubije jednog Novosađanina koji je hteo da angažuje prostitutku.

Pao s motora, pa pobegao

Nepoznati mladić pao je sa "kavasaki" motora italijanskih registracija juče oko 13.30 časova kod kineskog tržnog centra na Bulevaru oslobođenja.

Otimali novac od učenika

Novosadska policija podnela je krivične prijave protiv dvojice maloletnika, zbog osnovane sumnje da su počinili razbojništvo.

Obračunavali se letvom i nožem

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Aleksandra K. (1990) i Petra N. (1987), obojice iz Petrovaradina, zbog osnovane sumnje da su juče lakše povredili jedan drugog.

Grozdanić i Danilović i dalje u komi

Trener košarkaša Novog Sada Nemanja Danilović (39) i 19-godišnji igrač Nenad Grozdanić, koji su pre devet dana teško povređeni u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Lapova, i dalje su u komi.

Lažne dojave o bombama na Spensu

Pripadnici specijalizovane jedinice novosadske policije ustanovili su da u prostorijama Spensa nije bilo postavljenih bombi, nakon dojave nepoznatog lica redakciji Dnevnika.

Šarićeva vila kao kamp za zavisnike

Udruženje građana za borbu protiv narkomanije "Svetlost" pokrenulo je inicijativu da se deo imovine narko bosa, Darka Šarića, iskoristi za lečenje narkomanskih zavisnika.

Pljačkao penzionere

Policija je uhapsila Novosađanina Aleksandra M. (1991) osumnjičenog da je opljačkao nekoliko sugrađanki.

Starac stradao u požaru

U požaru u porodičnoj kući u ulici Save Šumanovića u Novom Sadu život je izgubio Novosađanin Mile Vujanić (1923).

Pritvor za staricu

Istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana Stani Dovedan iz Žablja, osumnjičenoj za ubistvo supruga.

Ubila muža sekirom

Sedamdesetdvogodišnja starica Stana Dovedan, ubila je juče supruga Nedeljka u porodičnoj kući u Žablju, nanevši mu više udaraca sekirom.

Pretio komšiji bombom

Policija je uhapsila Dragišu M. (1955), nakon što je pretio da će bombom razneti komšiju i njegovu porodicu.

Pritvor za silovatelja

Silovatelju sa ''Fejsbuka'' Milanu Mandiću (24) iz Vrbasa, koji je pre nekoliko dana napastvovao devojku sa kojom se dopisivao preko te društvene mreže, određen je jednomesečni pritvor.

Gorela hladnjača

U hladnjači "Centroslavije" u Temerinskoj 102 jutros oko 8:30 časova izbio je požar, a povređenih nije bilo.        

Silovao drugaricu sa Fejsbuka

Novosadska policija je identifikovala i uhapsila Milana Mandića (1986) iz Vrbasa, zbog osnovane sumnje da je silovao devojku koju je upoznao preko Interneta.    

Uhapšen razbojnik

Dragan B. (1986) iz Novog Sada uhapšen je zbog osnovane sumnje da je izvršio razbojništvo.

Odloženo suđenje Goranu Davidoviću

Suđenje Goranu Davidoviću (35) i još osmorici zbog napada na učesnike antifašističkog skupa u Novom Sadu, odloženo je na zahtev Davidovićevog branioca, saopštio je Viši sud u Novom Sadu.

Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Novosadska policija uhapsila je beskućnika Ivicu K. (1956) iz Kaća, koji je 20. februara u centru Novog Sada izbo jednog momka.