Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Niko ne zna zašto "Petar Drapšin" odlazi u stečaj

Oko 60 zaposlenih u AD "Petar Drapšin" u resktrukturiranju iznenadila je odluka Agencije za privatizaciju da među 188 firmi predviđenih za stečaj tim putem, krene i fabrika veznih elemenata i vijčano-mašinskih proizvoda jer je privređivala od uvođenja restrukturiranja 2009. godine.

Uklonjen antimuslimanski grafit

Antigrafit jedinica "Gradskog zelenila" uklonila je grafit mržnje prema pripadnicima muslimanske veroispovesti, koji je bio ispisan na zidu zgrade na Somborskom bulevaru 117.

DS traži smenu Dejana Mandića

Odbornici Demokratske stranke u Skupštini grada optužuju člana Gradskog veća Dejana Mandića da je u sukobu interesa zbog angažovanja u banci u kojoj Grad deponuje novac.

Ombudsman: Napušteni objekti prete Novosađanima

Pokrajinski ombudsman je utvrdio da u Novom Sadu brojni napušteni građevinski objekti, čije privođenje nameni nije moguće zbog dugotrajnih postupaka u vezi sa nerešenim imovinsko pravnim odnosima, zbog lošeg stanja u kom se nalaze predstavljaju opasnost za građane.

Danas tribina "Život bez raka"

Povodom Svetskog dana borbe protiv raka, u Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu danas, 4. februara, biće održana tribina na temu "Život bez raka".

FOTO: Baksuzna raskrsnica za autobuse GSP-a

Ugao Radničke i Stražilovske ulice baksuzan je za autobuse gradskog prevoza, jer se na istom mestu sudaraju dan za danom. U ponedeljak se jedan solo autobus sudario sa jugom, a danas zglobni autobus sa automobilom strane proizvodnje.