Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

U "Lisju" otpuštaju i nepodobne

Radnik JKP "Lisje" Robert Miškić koji se našao na spisku od 129 otpuštenih radnika tvrdi za 021.rs da je rukovodstvo preduzeća iskoristilo odluku Skupštine grada za smanjenje radne snage da otpusti nepodobne radnike.

FOTO: Gradonačelnik i Antigrafit jedinica kreče grafite

Gradska kuća je najavila da će gradonačelnik Miloš Vučević, zajedno sa radnicima JKP "Gradsko zelenilo" u četvrtak u 11 časova prekrečiti reči mržnje ispisane na zidovima Akademije umetnosti na uglu Ulica Đure Jakšića i Nikolajevske ulice.

"Heroj Pinkiju" poreznici pišu sudbinu

Privredni sud u Novom Sadu odbio je po drugi put plan reorganizacije "Dunav grupe – Agregati", nekadašnjeg "Heroja Pinkija", kao i žalbu uloženu povodom te sudske odluke. 

Miličić debituje kao kik-bokser

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije i drugi pik na NBA draftu 2003. godine Darko Miličić prvi put u karijeri boriće se u kik-boks meču 18. decembra na Spensu, a protivnik će mu biti Radovan Radojčin.

Kraduckaju i na dečijim paketićima

SPO i Pokret "Dinara, Drina, Dunav" koji vode Vodovod i Čistoću uspeli su izgleda da nameste i tendere za novogodišnje paketiće, što je potpuna novina u radu političkih stranaka.