Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Nevreme obaralo drveće

Na nekoliko mesta u gradu juče je zbog jakog nevremena drveće palo na automobile, dok je polomljenih grana bilo i na većim saobraćajnicama.  

Gradonačelnik obilazi i obećava

U Novom Sadu u proteklom periodu vlada gotovo ''izborna atmosfera''. U tom duhu, gradonačelnik Igor Pavličić obišao je Nove i Stare Ledince, gde je razgovarao sa predstavnicima Mesnih zajednica i sa građanima.

Pohapšeni kradljivci Toplane ''Mišeluk''

Iz Toplane ''Mišeluk'', koja od bombardovanja, 1999. godine nije u funkciji, od marta do danas ukradena je oprema u vrednosti od 2,3 miliona dinara. Policija je saopštila da su svi lopovi pohvatani, a oprema vraćena.

Holanđani obustavljaju ulaganja u Novi Sad

Kompanija "Aleksandar gradnja" danas je saopštila da će kompleks "Park siti" na Limanu III biti završen u novembru, a zbog čudnih okolnosti u kojima su se našli, prvobitni investitori iz Holandije su odlučili da do daljnjeg obustave bilo kakva ulaganja u Novi Sad.  

Hitna pomoć juče imala najviše posla

Iako su u subotu zabeleženi izuzetno visoka vlažnost vazduha i temperatura, Hitna pomoć najviše je intervencija imala juče, kaže doktorka Kristina Jovanović iz ove službe.  

Nema dovoljno para za saniranje poplava

Iako se nakon padavina mnogi Novosađani žale na poplavljene podrume, dvorišta i ulice, investicije na izgradnji i rekonstrukciji atmosferske kanalizacije u gradu i prigradskim naseljima su neznatne.

Poskupljuje hleb

Hleb bi uskoro trebalo da poskupi, ali novosadski pekari trenutno ne mogu da preciziraju za koliko.

U ponedeljak odluka o prekidu isporuke mleka

Centralna asocijacija proizvođača mleka Vojvodine u ponedeljak će održati sastanak, kada će biti doneta odluka o prekidu isporuke mleka, što je najavljeno za 22. avgust, kaže za Radio 021 Uroš Šećerov predsednik ove asocijacije.  

Ciglom na vozača

Od početka godine huligani su napali 20 radnika Gradskog saobraćajnog, a najnoviji incident dogodio se preksinoć na Limanu.