Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Tone smeća posle Egzita

Poslednje večeri ovogodišnjeg Festivala Egzit, na Petrovaradinskoj tvrđavi se, prema proceni policije, okupilo oko 30 hiljada ljudi.

Radnici Dnevnika blokiraju puteve

Radnici "Dnevnik holdinga" i "Dnevnik štamparije" najavili su da će danas posle 8 i 30 blokirati saobraćaj na pojedinim raskrsnicama na Bulevaru oslobođenja.  

Poslednje večeri ludnica na Glavnoj bini (Foto)

Poslednje večeri Exita Petrovaradinsku tvrđavu je posetilo ubedljivo najveći broj ljudi u odnosu na prethodne večeri. Većina njih zadržala se na Glavnoj bini gde su se izređali elektronski sastav Pendulum, dugo očekivani Faith no more kao i Chemical brothers.

Pravi se projekat rekonstrukcije stadiona

Projekat novog izgleda stadiona Karađorđe je u fazi izrade, a najavljenu rekonstrukciju bi trebalo da finansiraju Fudbalski klub Vojvodina i zakupci lokala na severnoj tribini, kojima bi se uloženi novac odbio od zakupnina.

124 intervencije poslednje večeri Exita

Ekipe Hitne pomoći su poslednje večeri Exita intervenisale 124 puta, a najveći broj intervencija se odnosio na lakše povrede, kaže glavni tehničar u novosadskoj Hitnoj pomoći, Nenad Vukas.

Egzit vilidž prava komuna (Foto)

Posetioci Egzit kampa na Trandžamentu sjajno su se adaptirali i proteklih dana formirali pravu mini-zajednicu, u kojoj se danju najviše spava, a noću živi.

Hitna pomoć ''nedostupna''

Radio 021 celo prepodne pokušava da dobije informaciju iz novosadske Službe hitne pomoći, o broju intervencija treće večeri Egzita, ali bezuspešno.

Urgentnom centru nedostaje 300 lekara i sestara

Urgentni centar trebalo bi da bude u punoj funkciji za desetak dana, a oko 60 lekara i 130 medicinskih sestara i tehničara biće premešteno iz drugih klinika, što će značiti manjak medicinara na drugim odeljenjima.

Sindikat Zelenila traži rešenje od gradonačelnika

Zbog teške situacije u "Gradskom zelenilu", sindikat ovog javnog preduzeća poslao je saopštenje gradonačelniku i Gradskom veću, zahtevajući da se preispita način trošenja novca u ovoj firmi, kao i da im se dodeljuje više poslova.