Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Misi Eliot večeras na Egzitu

Treće večeri Exit festivala koncerti na glavnoj bini počinju u 19 časova, dok će glavna zvezda ovog stejdža Missy Elliott nastupiti u ponoć.  

Uličnim prodavcima oduzimana roba

Komunalni inspektori u prethodna dva dana napisali su oko 50 mandatnih kazni u iznosu od 2.500  dinara za ulične prodavce koji bez dozvole prodaju robu posetiocima festivala Egzit.

Novi most za tri godine

Ugovor za angažovanje glavnog inženjera i rukovodioca projekta za izgradnju novog mosta preko Dunava omogućuje da se u narednih nekoliko meseci spremi kompletna tenderska dokumentacija za izvođača radova.

Pauk služba radila punom parom

Tokom prve večeri Exita, pauk-vozilo "Parking servisa" odnelo je više od 60 nepropisno parkiranih automobila sa Keja, kao i u okolini Petrovaradinske tvrđave.

Placebo večeras na Exitu

I druge večeri Exit festivala posetioci će moći da obiđu 20 bina na kojima će nastupiti poznati bendovi i di džejevi.

"Donacija" nezakonita

Roditelje koji upisuju dete u prvi razred srednje škole dočekalo je obaveštenje o tome da treba da uplate "donaciju" školi u visini od 2.500 dinara.

Počeo Exit

Exit festival, jedanaesti po redu, počeo je juče. Tokom sledeće tri večeri, više od 500 izvođača nastupiće na 20 festivalskih bina.  

Novi parking kod Betanije

Novosađani će uskoro moći da parkiraju kola na novom parkiralištu u Ulici Branimira Ćosića, saznaje Radio 021 u "Parking servisu".  

Od sutra bez poplava na Telepu

Brana podignuta kod Petlovog salaša je spuštena, a voda koja se zadržavala u podrumima kuća na Telepu trebalo bi da se povuče već sutra, kažu za Radio 021 u Vodoprivrednom preduzeću "Šajkaška".