Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

U pritvor nakon potere i dvoje povređenih

Igoru Naniću (22), uhapšenom nakon jurnjave u ukradenom automobilu kroz Vrbas, Novi Sad i Šid, u kojoj su povređene dve osobe, određen je policijski pritvor, a na teret mu se stavlja čak pet krivičnih dela.

Završena rekonstrukcija pet vrtića

Završeni su svi ugovoreni radovi na proširenju i uređenju pet vrtića "Radosnog detinjstva", te bi, nakon tehničkog prijema zgrada, ovi objekti trebalo da prorade do 1. maja, rekao je načelnik Uprave za obrazovanje Zoran Kuzeljević.

Rekonstrukcija još jedne prometne raskrsnice

Raskrsnica kod Master centra (raskrsnica Rumenačke i Hajduk Veljkove ulice, s Ulicom Braće Popović i Bulevarom kralja Petra I) trebalo bi ovog vikenda da bude rekonstruisana, ako to dozvole vremenske prilike.

U Pozorištu mladih radovi još dve nedelje

Radovi na obnovi elektro instalacija u maloj sali Pozorišta mladih biće završeni za dve do tri nedelje, a u pozorištu se nadaju da bi sledeće sezone mogla početi kompletna rekonstrukcija velike sale.

Video nadzor tek u povoju

Iako je ulični video-nadzor instaliran krajem prošle godine, još nije završena obuka policajaca koji će njime upravljati, pa građani ne treba da očekuju prijave ako su napravili prekršaj poput prolaska kroz crveno.

I dalje topli radijatori

Iako grejna sezona zvanično prestaje danas, radijatori novosadskih stanova priključenih na mrežu Toplane,  još će najmanje tri dana biti topli.

Gradi se Holidej in u Novom Sadu

U pokrajinskoj vladi danas su potpisani ugovori o izgradnji hotela "Holidej in" u Novom Sadu, čija je izgradnja prvobitno najavljena za polovinu ovog meseca.

Otvaranje Urgentnog centra u junu

Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine biće otvoren u drugoj polovini juna, izjavio je portparol pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja Nebojša Malenković.