Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Ugostitelji traže dugoročno rešenje

Udruženje ugostitelja najstrože je osudilo nasilje koje se dogodilo u nedelju ispred "Studija" kada je obezbeđenje ovog kluba pretuklo košarkaša Partizana, Strahinju Miloševića.

Rušenje kad istekne rok

Na adrese Novosađana koji su prijavili objekte za legalizaciju sa nepotpunom dokumentacijom ovih dana će stići dopisi da dostave sve potrebne papire.

Otvaranje Urgentnog krajem maja

Novi Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine biće otvoren krajem maja ili početkom juna, najavio je za Radio 021 direktor te ustanove Dragan Drašković.

Novi tender za suvenirnicu

Novi tender za izbor izvođača radova na gradnji suvenirnice na Keju žrtava racije je raspisan, a ponude se mogu dostaviti do 23. aprila.

Ko je kriv za hladne radijatore?

Krivica za česte havarije u sistemu grejanja tokom proteklih nekoliko meseci nije personalizovana izveštajem radne grupe formirane polovinom februara, tim povodom.

Parking poskupljuje od maja

Skuplje parkiranje, vozači u našem gradu mogu očekivati nakon prvomajskih praznika, a ne sredinom ovog meseca, kako je prvobitno najavljeno.

Master iz budžeta za najbolje

Master školovanje iz budžeta ipak će biti moguće za najbolje studente psihologije, koji su protestovali jer su uprkos budžetskom statusu morali da plate godinu 96.000 dinara.

Prevaranti na Novom naselju

Radosno detinjstvo je saopštilo da su se na Novom naselju pojavili prevaranti, muškarac i žena koji od građana traže novac za potrebe ove ustanove.

Cene stanova u blagom porastu

Stanovi u Novom Sadu mogu i sada da se nađu po cenama koje su iz Vlade Srbije najavljivali kao jeftine, za stanove koji će se prodavati uz subvencije države.

Još nema ni tendera za ambroziju

Iako je ambroziju potrebno uništavati dok klija, u aprilu, i pre cvetanja, u junu, Grad još uvek nije raspisao ni tender za izvođača radova na košenju ambrozije.

Čanak ima tri funkcije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, kaže za Radio 021 da će odstupiti sa svojih funkcija ako se pokaže da se time nalazi u sukobu interesa.