Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Obezbeđen deo sredstava za Doktore klovnove

U humanitarnoj akciji "Poljubac crvenog nosa" koja je u organizaciji medijske kuće "021" održana 14. februara na Spensu i u Radio kafeu, sa ciljem da se pomogne očuvanje projekta "Doktori klovnovi", sakupljeno je dovoljno sredstava da projekat funkcioniše u narednih šest meseci. Akciji se odazvao veliki broj Novosađana koji su kupovinom crvenog nosa iskazali svoju humanost i solidarnost sa bolesnom decom.

Marčelo u Radio kafeu

Najpoznatiji srpski reper Marko Šelić široj publici poznat kao Marčelo, predstavio je u Radio kafeu svoj treći album pod nazivom ’’Treća strana medalje’’ koji se prema njegovim rečima znatno razlikuje od prethodna dva. U razgovoru za TV produkciju 021 najbolji domaći  liričar medju reperima otkriva i Da li je Srbija i dalje  kuća na promaji i koliko su mu bili značajni časovi kreativnog pisanja kod profesora Mihajla Pantića. Prilog Nikole Milinkova.

Izložba kalendara

Izložba najlepših kalendara, novogodišnjih čestitki i poslovnih kalendara 2009. godine biće otvorena na Dan grada, 1. februara, u Muzeju Vojvodine.

Još malo kiše

U Novom Sadu u nedelju oblačno sa kišom, uz slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 2, maksimalna dnevna 4 stepena celzijusa. Prestanak padavina očekuje se u večernjim satima. Početkom nedelje još toplije vreme. U ponedeljak blago razvedravanje, u utorak ponovo padavine.

Zaplenjena marihuana

Juče oko dva sata ujutru, pregledom putničkog vozila na ulasku u Novi Sad, novosadska policija pronašla je više od pet i po kilograma marihuane.Droga je bila spakovana u deset paketa i sakrivena u rezervoaru za benzin u automobilu marke ''rover'' pančevačkih registracija, kojim je upravljao 39-godišnji muškarac iz Čelareva.