"Kako se kvalitet ljudske ishrane poboljšavao... " Ma dajte, molim vas, opšte je poznato da je hrana savremenog čoveka nekvalitetna u odnosu na raniju. Pre bih rekao da su ljudi sada snažnije konstitucije jer im je hrana puna pesticida i antibiotika, a takođe je rafinisana i modifikovana. Zna se da je pileće meso koje je puno antibiotika i hormona obično krupnije.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Nova evolucija: Tokom 20. veka ljudi su dobili kost više
Autor: National geographic
Zabava
•01.05.2019.
•14:59
Komentari 2
Mile
Andrija Šrek
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H