Autor: Nova.rs

Zabava
07.06.2022.
11:17 > 11:18
Poruke koje skoro svakodnevno slušamo - da nam dolazi teška zima - svako od nas doživljava i prihvata kako ume.
  • Anti Putin

    03.07.2022 14:00
    Kako je lepo ziveti u ovom neprikosnovenom lideru regiona.
    Citanje saljive poruke jos mi je vise pojacalo zelju da zauvek ostanem ovde.
  • EvoOvako

    11.06.2022 07:53
    @Zdravko, Okruglu Ćošak & Co
    Vi biste negativno iskomentarisali i što je sunce svanulo, neki od vas bi usput popljivali i SNS.
    Zdravko, u mnogim kolektivima, pri upotrebi lifta postoji pravilo "Jedan gore, dva dole". To znači kada uđeš u lift u kojem je već neko, da ne bi prekidao njegovu vožnju, a i da bi uštedeo, ukoliko taj neko ide jedan sprat više ili dva sprata niže u odnosu na tebe, izaći ćeš na njegovom spratu, panpeške otići jedan sprat gore ili dva sprata dole.
    Takođe, kada postoje dugmići sa strelicama za zvanje lifta, jedno od osnovnih pravila, a za koje kod nas malo ko zna zna, jeste da se stišće isključivo strelica u smeru u kojem ideš, pa tako će ti naići lift koji ide u istom smeru i nećeš prekidati nekoga ko ide u suprotnom smeru.
    Ali, Bože moj, najlakše iza tastature, masnih prstića od čipsa, kuckati negativne komentare.
  • V5

    07.06.2022 17:57
    Pljuvanja nikad dosta
    Odmah negativni komentari. Ništa novo u zemlji gde većina želi da komšiji crkne krava. Tekst ne objašnjava potrebu za upravnicima i njihove plate, već govori o jednom simpatičnom, duhovitom gestu koji, na žalost oslikava stanje u zemlji koje je sve samo ne dobro.
  • ?

    07.06.2022 14:35
    Pitam se dali neko zna kolika je tarifa po kvadratu stana za upravnik i ko je nadležan za njih ,sada mi račun informatike veći za kojekakve gluposti nego za ono što trošim ,ovo nije izdrživo šta nam se nameće upravnika nevidim na dva mjeseca jednom dođe potpiše se i ode i za to plaćam 450 dinara .
  • Zdravko

    07.06.2022 13:59
    Stanari sa viših spratova da silaze padobranom umesto lifta i tako štede struju, a ko ne može da plati račun neka ne otvara padobran.
  • Okrugli ćošak

    07.06.2022 12:37
    Prosto je dirljiva briga mladih frizerki, kursadžijki za epilaciju i depilaciju, manikir, foto-šop lepotica koje su uz člansku kartu vodeće mafijaške strukture, dobile i licencu upravnika zgrada, kako bi se pospešila njihova privrženost glavnom liku i njegovom nedelju i materijalno namirili o trošku stanara sa po 1000 dindži po stanu mesečno. Kad porastem biću profesionalni upravnik zgrada što reče onaj maloletni, tatin mali, koji je najmlađi upravnik zgrade, za malu mesečnu nadoknadu njemu dovoljnom, smislio da postavi zvučnike i da pušta sentiš muziku u ulaznom hodniku, i da postavi oznake za evakuaciju, i izlaz do mesta za prevremenu ejakulaciju, ukoliko vas pogodi pesma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna