Zabava
19.11.2011.
20:45
Srbija je poznata po rakijama koje peku od najrazličitijeg voća, a jedan Sremac napravio je bananovaču, rakiju od banana.
  • Dalmatnac

    20.11.2011 20:08
    Sremac
    Hahaha,kako je dobro...
  • Sremcina

    20.11.2011 18:45
    4%
    Jel 4% secera dovoljno za banane? Meni se cini da banana nema bas neke slasti. Koliko se dobija po kazanu? Ili bolje receno, koliko litara od koliko kila??
  • sica

    20.11.2011 14:08
    banana snaps
    Nije losa ispala pekli smo pre tri godine,ispalo je slucajno, jednom privatniku mraz u magacinu zakacio robu i ona samo pocrni sto je dovoljno da ne moze da je proda,dokupili smo jos takvih ili prezrelih pa smo odlucili da probamo praviti rakiju,ali sljiva je sljiva.Krusku,kajsiju,dunju necu ni da spominjem.
  • novosađanin

    20.11.2011 12:43
    4%
    Pravilo je da se dozvoljeno može dodati 4% šećera na 100 kg kljuka i da tako počne proces fermentacije.
  • 20.11.2011 10:35
    I kažete baš je ekstra? Ono, u fulu? Nikad jače? Jel smo mi u devedesetima?
  • Sremcina

    19.11.2011 21:44
    Majmunovaca
    A ko bi drugi nego Sremac!? Nego, niste rekli koliko je secera ubaceno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna