Autor: Beta

Zabava
11.05.2024.
12:49 > 15:09
Holandski umetnik Jost Klajn neće nastupiti u finalu ovogodišnjeg takmičenja za Pesmu Evrovizije, saopštila je Evropska radiodifuzna unija.
  • Šljam

    11.05.2024 19:02
    I (ne) pristojnost se uči
    Kad bi se isto tako eliminisali i zauvek udaljili iz javnosti svi javni radnici, političari, funkcioneri i učesnici reality programa koji javno a naročito pred kamerama tv stanica izuste i upute o nekome reči "fašisti, izdajnici,", psovke i druge slične odvratne reči, svet bi bio lepši i zdraviji. Pa neka se sami gađaju takvim uvredama i rečima u svom oboru i štali.
    Ali, ne. Potencira se ta komunikacija i uveliko se smatra normalnom i poželjnom. Posle se pitajte zašto se povećava verbalno i drugo nasilje kod dece. Tuku, vređaju drugove, nastavnike, roditelje, starije.. jer vide i čuju to.

    Kulturni, fini i pristojni najčešće budu ismevani.


  • Zguba

    11.05.2024 13:46
    .
    Lepo, jedan freak manje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna