Autor: Tanjug

Zabava
09.06.2024.
23:48 > 10:50
Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u Francuskoj prijavili da polažu ispit za upis na fakultet.
  • Natalija

    13.06.2024 19:46
    Količnik
    Nije lako toj deci, niti uvek iza nji stoje ambiciozni roditelji.
    Retko je, ali se dešava da neka deca imaju veoma nadprosečan kvocijent inteligencije. I sada se postavlja pitanje, kako sa njima. Ako prevazilaze gradivo u potpunosti mora im se dati prilika za nešto drugo. Ne treba ih sputavati. Škole su za prosečne. I neophodan je poseban rad,sa obdarenom decom.

  • Anonymous

    10.06.2024 06:48
    @markus
    Ne mora da znaci da zadovoljava ambicije roditelja. Visoko inteligentna deca, kao sto je pretpostavljam rec u ovom slucaju, imaju poteskoca u komunikaciji sa vrsnjacima i zbog toga su veoma usamljena i marginalizovana. Dok njihovi vrsnjaci pisu sastave , tipa sunce sija a drvo je prolistalo, i uce tablicu mnozenja, ta deca vec resavaju matematicke probleme, izvode kompleksne zakljucke , razmisljaju o filozofskim temama.Namece se kao jedino resenje da se uposli njihov mozak, dok ne budu imali dovoljno emotivnog i zivotnog iskustva da prihvate cinjenicu da ce uvek biti drugaciji .
  • markus

    09.06.2024 12:54
    Zadovoljava ego bolesnih roditelja.
    Rano počnje život - rano završi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna