Autor: Beta

Zabava
13.07.2024.
08:54 > 09:13
Kada su dvojica prijatelja osamdesetogodinjaka, otkrila da ChatGPT možda krade ono što su radili tokom svog radnog veka, odlučili su da tuže kompanije koje stoje iza tog četbota.
  • leka

    13.07.2024 12:46
    Otići će mudraci čija dela je već pokrala VI - posle će ona morati da uči sama od sebe, odnosno od svojih ranije generisanih gluposti - i tako dođe do potpune degradacije. Onda će kapitalisti priznati fiasko novomodne tehnologije. Ništa bez ljudske inteligencije.
  • rale

    13.07.2024 09:42
    Isto tako i u programiranju AI uzme primer koda koji koristi neki drugi projekat i ponudi programeru da ga iskoristi, bez obzira na licencu i ograničenja. Na kraju će sve te izvikane tehnologije koje su skupile milijarde EUR od investitora da ugase tužbe, komisije i politička ograničenja.
  • Dzoni

    13.07.2024 09:17
    Ha ha!
    Kada sam mojoj zemi streberki pokazao CGPT, ona je rekla, ok, hajde da vidimo da li ce znati odgovor na ovo pitanje. I nije! Dobila je izvinjenje od AI, nakon tvrdnje da taj odgovor ne postoji. Nakon definisanja odgovora AI se izvinio! Tako da AI nije sveznajuci i moja supruga je to dokazala. Pitanje je bilo iz filologije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna