Autor: 021.rs

Zabava
14.08.2024.
14:36 > 14:37
Ukoliko pretražite Gornje Nedeljice na Gugl mapama možete da uočite dve nove oznake koje se povezuju s projektom iskopavanja litijuma.
  • Akadem

    17.08.2024 13:06
    Литијум код нас сада или никад
    Уважена госпођа Степановић како сте власти назвали правим именом Чауши, који убеђују народ да је литијум здрав, на ’леба да га мажеш, али народ не верује. Прво да видимо они да ли га на хлеб мажу, а ми ће онда да размислимо да га експлоатишемо. Последња одбрана бескрајно покварене власти остаје им гола сила, пошто пропаганда више не помаже. Како власт тумачи да Немачка, наш злочиначки "пријатељ", литијум се у Немачкој неће копати док технологија не омогући задржавање воде и очување земљишта, што у осталим земљама у којима рудници раде тренутно није случај. Народ се трује ли трује, а то хоће Немачка да уради са нашим налазиштима, јер је најверојатно инвестирала довољно у нашим чаушима и њих више интересује новац, него ли свој вољени народ. Највећи чауш сада се претворио у највећег зналца и патриота литијума. Ми нећемо имати бољег познававаоца литијума наредних 300 година и бољег који популарише литијум, који би донео десетак милијарде евра годишње буџету земље, у лажима. Уместо да развијамо пољопривреду и да хранимо целу или дела Европе, ми уништавамо плодно земљиште, те неће мо прехранити и наше становништво, а храна ће бити све скупља и скупља. Наши стручњаци су школовани на западу или имају купљене, поткупљене дипломе или плагијати и од њих држава нема шта добро да очекује.
  • Baki

    15.08.2024 08:52
    Pisi propalo
    Vratite im pare sto ste uzeli
  • Jelena

    14.08.2024 17:37
    Nema vise
    Botovi citaju 021. Uklonjeno je stoji samo 'necete kopati'
  • Milica

    14.08.2024 16:39
    Hahaha ovo je prejako ala vam vera...neka vrate pare!!
  • Sale

    14.08.2024 16:19
    Naivni Norijega
    Vučić i Brnabich su prevarili strane ambasade i Rio Tinto. Nude nešto što nije njihovo.
    Tužbe u privatnoj režiji jer građani Srbije nisu dužni da snose posledice kriminalnih dogovora.
  • Genijalno

    14.08.2024 14:53
    Ovo je genijalno!
    A ja bih još dodao da je Vučić pudlica koji je stajao pored auta i čekao Šolca da mu da litijum, u zamenu za Nemačko glasanje u UN da su Srbi genocidni !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna