Svi znaju da viršle nisu najzdravija hrana na svetu, ali, kao i pašteta, jeftine su, ukusne i lake za "spremanje". Ali kada vidite proces tokom koga nastaje ova brza hrana, verovatno ćete malo razmisliti sledeći put kada ih budete poželeli za večeru.
Možda uskoro neko obelodani i naše kuvare viršli ...... MOM čak sad i bez soje jer je ovo odbačeno tamo negde drugde, dobro dođe u SR ,dobra zarada, eto ja sam znala i za bolje viršle, kažu tamo neki nekad su nam i Pravilnici o mesu bivali strožiji, sad je važno za inspekciju da ćepenci brze hrane imaju tamo neke natpise i grame a čega i koja Persa kontroliše baš i nije važno za kvalitet i zdravlje. PA ŠTETA .....
Kad budem imao para za kavijar, onda cu jesti tu delikatesnu riblju spermu, ikru, sta vec... Mislim, u cemu je fora, sta fali virslama? Ovako, posto sam pripadnik (izumiruce) radnicke klase, i dalje cu jesti virsle. I ne gade mi se ni malo.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
FOTO, VIDEO: Evo kako se prave viršle
Zabava
•25.07.2013.
•11:57
Komentari 7
Hvala
Bojler
Svinjske okice + kozura = pasteta :)
vojvodjanin poslednji mohikana
Pera
No Name
Prijatno!
Ja vas obožavam :D!
Novak
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H