Zabava
17.11.2014.
16:52
Jedna Italijanka tuži studio koji stoji iza dečjeg crtanog filma "Pepa Prase", jer tvrdi da joj je jedan od njihovih likova "narušio ugled".
  • Robi

    18.11.2014 07:53
    i treba...
    ... to je najretardiraniji crtani ikada snimljen posle Teletabisa. A, koliko sam cuo, pustaju ga deci u zabavistima. Znaci: ne mozes pobeci od njega koliko god se trudio da vaspitavas svoje dete... Strasno...
  • srbija

    17.11.2014 20:31
    Pri poredjenju engleskog originala crtanog filma i sinhronizovane verzije na Srpskom upala mi je u oci razlika u liku tata-praseta. Taj lik je u originalu blag i brizan, dok je u Srpskoj verziji priglup i nadmen i u iritantnom je kontrastu prema razumnoj mami-prase. Moglo bi se pomisliti da ga je kreirao neko sa seksistickim stavovima, ovaj put sa zenske strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna