U pitanju su taljatele u sosu od paradajza i belog luka, prenosi City magazine.
Sastojci:
– 300 g taljatela
– 2 kašike maslinovog ulja
– 2 čena belog luka
– 400 g pasiranog paradajza
– so i biber, po ukusu
– parmezan
Priprema:
Skuvajte taljatele u posoljenoj vodi, osam do 10 minuta.
U tiganju zagrejte maslinovo ulje, dodajte iseckan beli luk i pržite ga dok ne omekša, oko jedan minut.
Dodajte pasirani paradajz u tiganj sa belim lukom, promešajte i ostavite da se kuva na umerenoj temperaturi oko 10 minuta.
Procedite taljatele i dodajte ih u sos od paradajza. Promešajte da se sve lepo sjedini.
Pospite parmezanom i poslužite.
Komentari 2
kmee
BoeserWolf
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar