Pohovano pileće meso ne morate da pripremate na ulju. Za jednostavniji ručak i manje pranja sudova opredelite se za pohovana pileća krilca u rerni, ukusan obrok uz koji možete da kombinujete razne priloge.
Očistite pileća krilca i odlučite da li ćete da ih pohujete sa ili bez kožurice.
Pripremite malo brašna, dva jaja i prezlu. Dovoljno je da krilca stavite u jednu veliku činiju i pospete brašno, a da potom pomešate sve u činiji i imaćete dovoljno brašna za ovaj recept.
Potom svako krilce uvaljajte u umućena jaja, a potom u prezle.
Krilca tako ređajte u pleh na koji ste položili dva papira za pečenje. Meso pecite u rerni na 220 stepeni oko pola sata, odnosno dok krilca ne budu pohovana.
Imaćete posla sa manje nereda prilikom ručka, a ukusna krilca kombinujte sa pireom, pirinčem ili nekim grilovanim povrćem po želji. Prijatno!
Komentari 2
Primedba
Zeka12
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar