Bitkoin ponovo oborio rekord

Digitalna valuta bitkoin postavila je novi rekord pošto je njena vrednost premašila 8.500 dolara, što predstavlja jačanje od 850 odsto ove godine.
Bitkoin ponovo oborio rekord
Foto: Pixabay
Novembar je bio promenjiv mesec za bitkoin. Početkom meseca, cena digitalne valute pala je na 5.500 dolara. Bitkoin je vratio rast nakon što je Čikaška berza (CME) najavila da će početi da trguje digitalnom valutom sa fjučers ugovorima, podseća Raša tudej.  
 
Bitkoin je takođe osnažen zahvaljujući interesu međunarodnih kompanija.  
 
Bitkoin je započeo godinu sa vrednošću od oko 1.000 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Poništena kazna Google-u od 1,49 milijardi evra

Google je danas saopštila da je poništena antimonopolska kazna od 1,49 milijardi evra koju je kompaniji izrekla Evropska komisija 2019. godine, a koja se odnosila na njeno onlajn oglašavanje.

Tramp pokrenuo svoju platformu za kriptovalute

Kandidat republikanaca na predstojećim novembarskim predsedničkim izborima Donald Tramp pokrenuo je novu platformu za kriptovalute World Liberty Financial i pozvao javnost na ulaganje.