Rok za dostavljanje finansijskih izveštaja 3. septembar

Rok za dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2019. godinu ističe u četvrtak, 3. septembra, saopštila je Agencija za privredne registre.
Rok za dostavljanje finansijskih izveštaja 3. septembar
Foto: Pixabay
Poslednjeg dana roka za predaju izveštaja APR je obezbedila dežurstvo u Registru finansijskih izveštaja i Servis desku do 21 čas radi pružanja stručne pomoći u vezi sa sastavljanjem i dostavljanjem izveštaja i tehničke podrške obveznicima, objavljeno je na sajtu APR.
 
Podseća se i da je ove godine rok iz zakona koji uređuje računovodstvo izuzetno produžen zbog proglašenja vanrednog stanja usled epidemije.
 
Sve informacije odnosno instrukcije u vezi sa sastavljanjem i dostavljanjem izveštaja, u formi pravila, tehničkih i korisničkih uputstava, kao i video uputstava, mogu se naći na internet stranici APR, u okviru Registra finansijskih izveštaja.
 
Za stručnu pomoć prilikom sastavljanja i dostavljanja izveštaja korisnicima je na raspolaganju mejl adresa finizvestaji@apr.gov.rs, dok se za tehničku podršku u vezi sa pristupom PIS FI sistemu ili problemima sa potpisivanjem korisnici mogu obratiti na mejl adresu sd@apr.gov.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija