Fijat u Kragujevcu uskoro počinje proizvodnju novog modela?

Državni vrh Srbije i predstavnici kompanije Stellantis najaviće 28. aprila da će se u kragujevačkoj fabrici proizvoditi novi model automobila.
Ovo nezvanično saznaje portal InfoKG.
Navodno je reč o automobilu na električni pogon, bez preciziranja o kom modelu se radi, ali pretpostavlja se da to može biti model "Fijat Panda".
Tog dana će zaposleni u kragujevačkoj fabrici dobiti uz zaradu i bonus efikasnosti od oko 10.000 dinara, preneo je portal.
 
Proteklih godina u medijima se mnogo puta nagađalo o proizvodnji novog modela automobila u Kragujevcu, ali nije bilo zvaničnih informacija.
 
Na portalu InfoKG navedeno je da su iz nekoliko izvora dobili informaciju da će se u Kragujevacu proizvoditi automobil na električni pogon.
  • Sabahudin

    18.04.2022 13:54
    Omerović
    Biće, biće, biće... Najčešće korišćen termin u Smrdiji dok deca beže glavom bez obzira... Tuga...
  • Vjjjj mi

    18.04.2022 12:19
    Bibratore ce praviti
  • Omg

    18.04.2022 12:02
    Stellantis ima za cilj da bude u top 5 OEM-ova u narednim godinama, zbog cega je alijansa i nastala. Mislim da u KG imaju dobru bazu za modernizaciju neke novije fabrike, samo je potreban strucan kadar i nepotizam na minimum. Imamo smisla za auto industriju, samo smo previse korumpirani i neradni da iz toga izvucemo profit, ali kada bismo sistematski promenili kurs, mogli bismo da budemo na auto karti Evrope sasvim korektan cinioc.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Boing otpušta deset odsto svojih radnika

Boing planira da u narednim mesecima otpusti desetak odsto svojih radnika jer i dalje gubi novac, a i pokušava da se izbori sa štrajkom koji kompaniju onemogućava u proizvodnji najprodavanijih aviona