Vučić: Država će celo leto da radi da obezbedi dovoljno benzina, vode, struje i svih namirnica

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će država raditi celo leto na tome da obezbedi dovoljno benzina, dizela, vode, struje sa kojom, kako je rekao ima dosta problema.
Vučić: Država će celo leto da radi da obezbedi dovoljno benzina, vode, struje i svih namirnica
Foto: Pixabay
"Molimo ljude da razumeju državu. Ne možemo imati plate kao u Nemačkoj, ali smanjujemo razliku i svake godine tako da radimo, ta razlika će biti manja", rekao je Vučić, gostujuću u dnevniku Pink televizije.
Vučić je o razgovoru sa evropskim zvaničnicima o planu rasta, kazao da nije pitanje da li će Srbija pre kraja godine dobiti 120 ili 130 miliona evra, kao i da je to novac za poštovanje, ali da nije odlučujući novac za državu, kao što je Srbija.
"To je novac za nekoga pet puta manjeg, za nas je mnogo važnije ono o čemu smo razgovarali sa predsednikom Mišelom (predsednik Evropskog saveta Šarl), a to je da nam kažu šta je to što moramo iz te četiri tačke da uradimo i kako da se približavamo rešenju drugih problema, na putu ka jedinstvenom evropskom tržištu", rekao je on.
 
Vučić je najavio da će pre kraja godine Srbija dobiti "investicioni rejting" i da na računu ima 5,5 milijardi evra.
  • Mojsije

    29.06.2024 17:49
    Ju ju
    A kad ces ti na odmor??? Da i mi odmorimo od tebe i tvojih pajtosa.
  • Rotkvarija

    29.06.2024 12:04
    Tako
    su nabavili respiratore, znaš ono "znate li vi kakav je to respirator" i "biće nam malo mesta na grobljima".
  • Kyuss

    29.06.2024 11:39
    Drzava-
    - to sam ja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Kraj ere "petrodolara" - šta to znači?

Zanesena fudbalskom vrevom, svetska javnost je sredinom juna propustila da zabeleži dan koji u budućnosti lako može biti prekretnica u globalnim ekonomskim, time i političkim, odnosima.