Rok za prijave za kupovinu brašna po subvencionisanoj ceni produžen do 8. jula

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine saopštilo je da se rok za podnošenje prijava za kupovinu brašna iz robnih rezervi produžava do 8. jula.
Rok za prijave za kupovinu brašna po subvencionisanoj ceni produžen do 8. jula
Foto: Pixabay
Poziv proizvođačima hleba za kupovinu brašna tipa T-500 po subvencionisanim cenama iz robnih rezervi objavljen je 3. juna.

Pravo da se prijave imaju svi proizvođači hleba sa teritorije Srbije koji su u momentu donošenja uredbe bili registrovani za obavljanje te delatnosti.

Oni se mogu prijaviti Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine, slanjem popunjenog i skeniranog obrasca sa sajta ministarstva.

  • Skupe

    07.07.2024 09:58
    Pekare
    Hoće li, kada pekari kupe to brošno, hleb i dr. proizvodi u pekarama biti jeftiniji? Kod mene u kvartu je jedan djevrečić nalik na suvu perecu, 150 dinara.. Od čega li je samo napravljen?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Ekonomski tigar, a finansije ranjive

Aleksandar Vučić se često hvali finansijskom situacijom države kojom upravlja, bilo sa premijerske, bilo sa predsedničke funkcije, već tuce godina.