Nove cene goriva: I dizel i benzin pojeftinili za tri dinara

Objavljene su nove cene goriva za narednih sedam dana.
Nove cene goriva: I dizel i benzin pojeftinili za tri dinara
Foto: 021.rs
Litar evro dizela košaće 191 dinara, a litar benzina evropremijum BMB biće 176 dinara.
I benzin i dizel su u odnosu na prošli petak pojeftinili za tri dinara.
Nove cene goriva biće na snazi do sledećeg petka 20. septembra.
  • Manli

    13.09.2024 14:50
    @Map, dizel jeste 30 dinara skuplji kod nas nego u Hr. Bezolovni je 6 dinara skuplji kod nas nego u Hr. Ako ti je skup dizel, vozi na metan
  • Stojko

    13.09.2024 13:49
    kameleonska posla
    Evo jedna dobra stara nasa izreka za sve one koji kukaju na cene: "Posle svega i posle onoga nema kajanja". Sad uzivajte u novim cenama jer kako ste glasali, tako ste i dobili. Ko nije zadovoljan nek ide tamo gde mu je jeftinije gorivo pa nek uziva.
  • Tutus

    13.09.2024 13:07
    Pred kim treba kleknuti? Hmm??
    I dok se auto-limari ubise od posla, mi koji se bavimo bezbednosnim sistemima i koji smo redovno na putu i terenu maltene pa da i nemamo posla. Jel i to ima veze sa cenom goriva ili je tu ipak u pitanju neki monopolizam?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Tramp pokrenuo svoju platformu za kriptovalute

Kandidat republikanaca na predstojećim novembarskim predsedničkim izborima Donald Tramp pokrenuo je novu platformu za kriptovalute World Liberty Financial i pozvao javnost na ulaganje.

Boingovi mehaničari najavili štrajk

Mehaničari zaposleni u kompaniji Boing najavili su štrajk jer su odbili predloženi ugovor prema kojem bi plate bile povećane 25 odsto u naredne četiri godine.

NBS smanjila referentnu kamatnu stopu

Izvršni odbor Narodne banke Srbije na današnjoj sednici je odlučio da nastavi da ublažava monetarne uslove smanjujući referentnu kamatnu stopu za 25 baznih poena, na nivo od 5,75 odsto.