Tramp pokrenuo svoju platformu za kriptovalute

Kandidat republikanaca na predstojećim novembarskim predsedničkim izborima Donald Tramp pokrenuo je novu platformu za kriptovalute World Liberty Financial i pozvao javnost na ulaganje.
Tramp pokrenuo svoju platformu za kriptovalute
Foto: Beta/AP
Projekat je u u ovom delu Evrope predstavljen u dva sata ujutru preko platforme X Spaces, prenosi CNBC.
Prema strukturi kapitala, 20 odsto tokena projekta će biti dodeljena osnivačkom timu među kojem je i porodica Tramp, 17 odsto tokena je izdvojeno za nagrade korisnika, a preostalih 63 odsto će biti dostupno za kupovinu javnosti, izjavio je osnivač platforme Zak Folkman.
Osnovan je i novi token WLFI koji će biti zasnovan na blokčejnu itirijuma (ETH), prenosi portal Koindesk.
 
Tramp je naveo kako ranije nije bio previše zainteresovan za kriptovalute, ali da su ga njegova deca ubedila da promeni mišljenje.
 
"Kripto je jedna od onih stvari koje moramo da uradimo. Sviđalo nam se to ili ne, moramo to da uradimo", rekao je Tramp pred kraj svog obraćanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Poništena kazna Google-u od 1,49 milijardi evra

Google je danas saopštila da je poništena antimonopolska kazna od 1,49 milijardi evra koju je kompaniji izrekla Evropska komisija 2019. godine, a koja se odnosila na njeno onlajn oglašavanje.