Sladara "Soufflet Srbija" iz Bačke Palanke obeležila pola veka rada

Sladara "Soufflet Srbija" obeležila je 50 godina postojanja i 20 godina rada pod okriljem francuske Soufflet grupe, koja je danas deo jedne od vodećih evropskih poljoprivrednih grupacija - In Vivo.
Sladara "Soufflet Srbija" iz Bačke Palanke obeležila pola veka rada
Foto: Ninamedia promo

Ambasador Francuske Pjer Košar naglasio je značaj kompanija poput Soufflet grupe za jačanje ekonomskih veza dve zemlje. 

Savetnik predsednika Srbije za poljoprivredu i agrarnu reformu Dragan Glamočić poručio je da je sladara Soufflet Srbija od velikog značaja za domaći poljoprivredni sektor.

Gijom Kotur, direktor Soufflet grupe za Evropu, Srednji Istok i Afriku, istakao je predanost kompanije održivom razvoju i daljem unapređenju proizvodnje sladarskih proizvoda vrhunskog kvaliteta, oslanjajući se i na tradiciju i na inovacije u industriji.

Izvršni direktor Sladare "Soufflet Srbija" Borislav Aralica izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima, naglasivši da je saradnja s francuskim partnerima bila ključna za dugoročan uspeh kompanije.

Tokom proslave prikazan je i korporativni film koji je prisutnima dočarao put sladare od skromnih početaka do današnje moderne kompanije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Meta otpušta zaposlene u Votsapu i Instagramu

Američka kompanija Meta je saopštila da je otpustila deo zaposlenih koji su radili na njenim društvenim aplikacijama Votsap i Instagram da bi "svoje resurse uskladila sa strateškim ciljevima".