PRO PR konferencija predstavila nacrt programa svog 22. izdanja

Sledeće godine u Hotelu Katarina u Selcu održaće se 22. međunarodna PRO PR konferencija.
PRO PR konferencija predstavila nacrt programa svog 22. izdanja
Foto: Screenshot
Ovo je najdugovečniji događaj i jedini koji putuje regionom donoseći stručnjacima za komunikacije poglede različitih PR stručnjaka.
 
Konferencija će se održati od 3. do 6. aprila u Hotelu Katarina na crikveničkoj rivijeri, a nacrt programa službeno je objavljen na veb stranicama čime započinju i pretprijave, www.pro-pr.com
Učesnike očekuje ukupno 18 predavanja i 2 panela. Jedan pod nazivom "Komunikacijski izazovi hotelijerske industrije" i drugi
pod nazivom "Gde najviše greše stručnjaci za odnose s javnošću; etika, pismenost, metodologija ili nešto sasvim drugo". 
 
Po prvi put na konferenciji govoriće predavači iz Australije John Croll, suosnivač i izvršni direktor Truescope, te iz Kenije Gilbert Manirakiza, predsednik i izvršni direktor The Newmark Group, kao i lideri dva svetska udruženja Sukhjit Grewal, direktor komercijalnih operacija i članstva na Ovlašćenom institutu za odnose sa javnošću (Chartered Institute of Public Relations - CIPR), Velika Britanija, i Andras Sztaniszlav, izvršni direktor Međunarodne organizacije za komunikacijsko savetovanje (International Communications Consultancy Organisation - ICCO). 
U okviru konferencije biće uručena i priznanja PRO PR Globe People Achievement Awards čiji je proces nominacija službeno započeo ove nedelje.
 
Konferencija se održava uz podršku Udruženja za odnose s javnošću i komunikacije (Public Relations and Communications Association - PRCA) i Međunarodne asocijacije za odnose s javnošću (International Public Relations Association - IPRA).
 
Pokrovitelj ovogodišnje konferencije je grad Crikvenica, turistička zajednica grada Crikvenice kao i Primorsko-goranska županija. 
 
Povodom toga, zamenica gradonačelnika koja obavlja dužnost gradonačelnice Ivona Matošić Gašparović je istakla: "Sa zadovoljstvom najavljujem nadolazeću PRO PR konferenciju koja će se održati u Selcu, na predivnoj Rivijeri Crikvenica. Ovaj događaj predstavlja važan susret za stručnjake iz oblasti odnosa s javnošću, pružajući im ne samo priliku za povezivanje, već i za razmenu ideja, uspostavljanje novih poslovnih saradnji i razvijanje prijateljstava. Takođe, ovo je i prilika da stručnjaci iz Sektora za odnose sa javnošću upoznaju našu rivijeru, prepoznajući je kao destinaciju koja nudi široku lepezu turističkih usluga, uključujući poslovni i konferencijski turizam. U današnjem dinamičnom svetu komunikacija i oglašavanja, kontinuirana edukacija je ključna. Stoga sam izuzetno srećna što će mnogi priznati inostrani PR stručnjaci podeliti svoja iskustva i znanja na ovoj konferenciji, pružajući inspiraciju i korisne informacije svim učesnicima. U ime Grada Crikvenice, srdačno pozivam sve zainteresovane da se pridruže ovoj konferenciji i pritom posete i upoznaju naš grad. Verujem da će ovo iskustvo biti izuzetno korisno i inspirativno te da će Grad Crikvenica i Selce pokazati svoju jedinstvenu lepotu i privlačnost kao destinacija za ovu vrstu susret".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Island skratio radnu nedelju - ovo su rezultati

Islandska ekonomija nadmašuje ekonomiju većine evropskih država nakon uvođenja kraće radne sedmice u celoj zemlji, bez snižavanja plata, pokazuju upravo objavljeni rezultati istraživanja.

Firma iz Abu Dabija zvanično kupila Jetel

Grupa PPF, u čijem vlasništvu je i operator Jetel, uspešno je zaključila proces prethodno najavljene prodaje više od 50 odsto akcija svojih kompanija u Srbiji, Bugarskoj, Mađarskoj i Slovačkoj.