Miloš Radović snima film "Mašinovođe"

Reditelj i scenarista Miloš Radović počeo je snimanje filma "Mašinovođe" u produkciji kompanije Lazara Ristovskog "Zilion film", objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije (FCS).

Reditelj i scenarista Miloš Radović počeo je snimanje filma "Mašinovođe" u produkciji kompanije Lazara Ristovskog "Zilion film", objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije (FCS).

Projekat je dobio podršku na konkursu FCS-a, kao i na konkursu za manjinske koprodukcije u Hrvatskom audiovizuelnom centru. Snimanje će se odvijati u dve faze - prvi deo u februaru, a zatim pet nedelja od početka maja, dodaje se na sajtu.

Uloge igraju Lazar Ristovski, Mira Joković, Petar Korać, Jasna Đuričić, Milorad Mandić, Danica Ristovski, Goran Šušljik, Hristina Popović, Bojan Žirović, Teodora Ristovski. Inače, "Zilion" je još jesenas saopštio da je započeo snimanje, istina samo nekoliko dana na železničkoj stanici i da će se posao nastaviti tokom zime i proleća.

"Zilion" je tada najavio romantičnu, melodramatičnu, setnu tužno-smešnu priču o mašinovođama.

"Malo se zna o tom zanimanju. Oni prevoze ljude sa jednog na drugi kraj sveta. Ljudi se u vozu vesele, pevaju i zabavljaju, ali niko ne pita šta mašinovođa radi. A on je usamljen. Sedi sam u svojoj kabini i gleda u noć. I onda baš kako ne treba, na pruzi stoji kutija za cipele i u njoj ostavljeni Sima. Tako počinje ova priča, koja ima srećan kraj", navodi se u najavi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Pronađen ukradeni portret Vinstona Čerčila

Portret bivšeg britanskog premijera Vinstona Čerčila, ukraden iz luksuznog hotela u Otavi, lociran je u Italiji i biće vraćen kasnije ovog meseca, saopštile su kanadske vlasti.