Četiri pripovedačke knjige u najužem izboru za Nagradu "Voja Čolanović"

Srpsko književno društvo saopštilo je da su izabrane četiri pripovedačke knjige u najužem izboru za Nagradu "Voja Čolanović".
Četiri pripovedačke knjige u najužem izboru za Nagradu "Voja Čolanović"
Foto: Pixabay
U najužem izboru su knjiga "Ulovi nisu bitni" Ljiljane Ćuk (Partizanska knjiga), "Pogledi pod suknju sveta" Tatjane Janković (Agora), "Put od crvene cigle" Marijane Čanak (Bulevar books) i "Crna Anđelija" Srđana V. Tešina.
Na konkurs za književnu nagradu "Voja Čolanović" pristiglo je 45 knjiga, a uži izbor odabrao je žiri koji čine Ljubica Arsić, Jelena Lengold i Vasa Pavković.

Dobitnik će biti proglašen do 10. septembra, a nagrada će biti svečano uručena 16. septembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Pronađen ukradeni portret Vinstona Čerčila

Portret bivšeg britanskog premijera Vinstona Čerčila, ukraden iz luksuznog hotela u Otavi, lociran je u Italiji i biće vraćen kasnije ovog meseca, saopštile su kanadske vlasti.