Koncert Nikole Vranjkovića u Domu omladine

Rok autor, pesnik i kompozitor Nikola Vranjković održaće večeras koncert u Domu omladine Beograda.
Rok autor, pesnik i kompozitor Nikola Vranjković održaće večeras koncert u Domu omladine Beograda.

Kako najavljuju organizatori, autor gotovo celokupnog opusa Block Out-a, na koncertu će izvesti veliki broj kompozicija iz različitih perioda rada nekadašnjeg benda.

Publiku očekuju i numere sa Vranjkovićevog solo albuma "Za ovde ili za poneti" i najnovijeg mini-albuma "Bremeplov", koji je pre dva meseca i zvanično objavljen za izdavačku kuću Multimedia music.

Mini-album čine četiri pesme "Ispod tvoga oka", u kojoj gostuje pijanistkinja Danica Borisavljević, "Nagrada za strah", u kojoj Octave mandolu svira Dejan Lalić iz grupe Orthodox Celts, "Plovni put", snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub i "Bremeplov", numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Užarević.

Posetioci koncerta će moći da po promotivnim cenama dođu i do svog primerka knjige "Bremeplov", koju je Vranjković nedavno objavio uz EP.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Pronađen ukradeni portret Vinstona Čerčila

Portret bivšeg britanskog premijera Vinstona Čerčila, ukraden iz luksuznog hotela u Otavi, lociran je u Italiji i biće vraćen kasnije ovog meseca, saopštile su kanadske vlasti.