Whatsapp uvodi opciju koja se tiče privatnosti

Stižu novosti na Whatsapp, a tiču se privatnosti.
Whatsapp uvodi opciju koja se tiče privatnosti
Foto: Pixabay
WaBetaInfo prenosi da Whatsapp radi na uvođenju postavke zahvaljujući kojoj ćete moći određenim ljudima da onemogućite da vide vaš status aktivnosti. 
 
Pre nekoliko godina Whatsapp je implementirao tri opcije privatnosti vezane za sliku profila, opis i "poslednje viđeno". Te opcije omogućuju korisnicima da odluče ko može videti te podatke u interakciji s njima na Whatsappu. 
 
Za upravljanje tim opcijama privatnosti Whatsapp je odredio samo tri opcije - svi, samo kontakti i niko. 
 
 
Sad stiže i još jedna mogućnost - "moji kontakti osim..." Naravno, kod onih kojima onemogućite da vide vaš status aktivnosti ni vi nećete moći da vidite njihov.
 
WaBetaInfo je objavio i screenshot kako će izgledati ta opcija na iOS uređajima, ali pišu da će ta opcija biti dostupna i na Androidima. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija