Platforma Threads za pet dana ima više do 100 miliona korisnika

Nova platforma Threads kompanije Meta za nepunih pet dana stekla je preko 100 miliona korisnika.
Platforma Threads za pet dana ima više do 100 miliona korisnika
Foto: 021.rs
Aplikacija je pokrenuta u sredu, a prema navodima šefa Mete Marka Zakerberga, ova aplikacija je za sedam sati imala već 10 miliona korisnika, prenosi BBC.
Za manje od 48 sati od pokretanja ova platforma je imala 70 miliona korisnika.
Vlasnik Twittera Ilon Mask je okarakterisao Zakerberga kao "slabića", a prethodno je povodom pokretanja Threads-a rekao da je "konkurencija u redu, varanje nije", preneo je Gardijan.
 
Twitter je ranije zapretio da će tužiti vlasnika Facebooka Marka Zakerberga i kompaniju Meta zbog osnivanja nove platforme.
 
"Zahtevamo da Meta odmah preduzme korake i prestane da koristi Twitterove poslovne tajne ili druge visoko poverljive informacije", naveo je Twitter.
 
Zakerberg je ranije naveo da želi da "ljubaznost" bude glavna prednost Threadsa, pozivajući se na zabrinutost da je rivalska platforma Twitter, koja ima više od 250 miliona korisnika, postala previše neprijateljska za pojedince.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija