FOTO, VIDEO: Prvi put izabrana Mis veštačke inteligencije, ovo je pobednica

Marokanska influenserka kreirana uz pomoć veštačke inteligencije Kenza Lajli pobedila je na prvom AI izboru lepote.
World AI Creator Awards (WAICA) je prvi globalni program svoje vrste posvećen priznavanju dostignuća influensera kreiranih uz pomoć veštačke inteligencije širom sveta.
 
Pobednica je marokanska AI influencerka Kenza Lajli koja je nakon pobede rekla: "Iako ne osećam emocije kao ljudi, iskreno sam uzbuđena zbog pobede".
Lajfstajl influenserka osvojila je glavnu nagradu u konkurenciji od 1.500 prijavljenih, a 20.000 dolara će ići na račun njenog tvorca.
 
 
"Moja ambicija je oduvek bila da s ponosom pokažem marokansku kulturu, dok dosledno nudim dodatnu vrednost svojim pratiocima na više frontova", rekla je Lajli, koja se može pohvaliti sa preko 194.000 pretplatnika na društvenim mrežama.
 
Sudije takmičenja su za "Dejli mejl" rekle da su impresionirane naprednom tehnologijom koja je kreirala zvezdu veštačke inteligencije, kao i njenom uverljivom ličnošću.
 
 
Primajući nagradu, Kenzin kreator je rekao: "Pobeda me motiviše da nastavim svoj rad na unapređenju AI tehnologije".
 
 
Fanvue World AI Creator Awards je pokrenut s ciljem stvaranja prvog izbora lepote za "AI influenser industriju". Učesnici su ocenjivani prema njihovom realističnom izgledu i tehnološkoj sposobnosti, kao i njihovoj snazi ​​na društvenim mrežama.
 
  • Milka

    09.07.2024 08:14
    Ježim se i povraća mi se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija