Instagram povećao broj fotografija u jednom postu na 20

Za korisnike Instagrama stigle su dobre vesti.
Instagram povećao broj fotografija u jednom postu na 20
Foto: Pixabay
Korisnici Instagrama od sada u jednom postu mogu objaviti do 20 fotografija i klipova, što je dvostruko veći broj u odnosu na ranije. 
 
Predstavnik društvene mreže je za Engadget kazao da je limit povećan s 10 na 20 "komada" medijskog sadržaja, a ovo poboljšanje stiže do svih korisnika.
Starije korisnike ovo može podsetiti na period kasnih 2000-tih i njihove objave na Facebooku. Dugo pre nego što je matična kompanija promenila ime u Meta, Facebook je bio mesto za objavu većeg broja fotografija. S obzirom da su pametni telefoni u to vreme tek počeli da se pojavljuju, većina fotografija je snimana digitalnim fotoaparatima koji baš i nisu mogli da stanu u džep.
Carousel format postova na Instagramu za sve korisnike se pojavio 2017. godine, ali postovi su bili ograničeni na 10 fotografija/klipova. 
 
Instagram istražuje dodatne funkcije carousela od njegove prvobitne pojave, poput mogućnosti uklanjanja samo jedne fotografije iz niza i dodavanja muzike postovima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija