Tiktok uvodi grupne chatove za 32 osobe

Tiktok uvodi nekoliko promena za direktne poruke, uključujući veoma tražene grupne chatove.
Tiktok uvodi grupne chatove za 32 osobe
Foto: Pixabay
Kompanija ByteDance ističe da grupni chatovi još nisu dostupni svim korisnicima širom sveta, ali oni kojima je ova funkcija na raspolaganju mogu razmenjivati poruke u grupama do 32 osobe.
 
Grupni chat se može pokrenuti na nekoliko načina. Korisnik u svom inboxu može dodirnuti Chat dugme smešteno u vrhu ekrana ili ime na listi poruka te potom dugme "More options". Nakon toga je potrebno izabrati prijatelje koje korisnik želi i konačno odabrati opciju Start group chat.
Druga metoda kreiranja grupnog chata je deljenje posta s više osoba. Kada korisnik želi da razgovara o nekom klipu s više od jedne osobe, potrebno je da pritisne dugme Share, a potom da odabere opciju Create group chat. Potom treba izabrati prijatelje kojima se šalje klip, dodati poruku uz njega, a potom početi razgovor o poslatom sadržaju.
 
Korisnik može prihvatiti pozivnice u grupni chat, koje će dobijati preko svog inboxa. Moguće je pozvati samo osobe koje svi prate. 
U slučaju standardnih direktnih poruka, grupni chatovi nisu dostupni korisnicima uzrasta između 13 i 15 godina. Kada je reč o osobama koje imaju 16 i 17 godina, one se mogu pridružiti grupnim chatovima ako imaju barem jednog zajedničkog prijatelja. Ukoliko kreiraju grupni chat, treba da provere i ručno odobre svakog novog korisnika koji se pridruži.
 
Tiktok uvodi i nalepnice u direktne poruke, tako da korisnici imaju novi način interakcije. Moguće je kreirati i uploadovati nalepnice kako bi svi mogli da ih koriste.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija