Youtube odsad prikazuje reklame i kada pauzirate video

Korisnici Youtube-a ubuduće neće moći da izbegnu reklame ni kada stave video-snimak na pauzu.
Youtube odsad prikazuje reklame i kada pauzirate video
Foto: Pixabay
U tom slučaju se će se oglas pojaviti sa strane ekrana, prenosi portal Verge.
 
"Ovo je neprimetno za gledaoce i omogućava im da nauče više o brendu. To je bilo korisno ažuriranje za ceo Youtube ekosistem", rekao je portparol kompanije Google koja je vlasnik Youtube-a.
Firma tvrdi da su oglasi koji se pojavljuju dok je video-snimak na pauzi dizajnirani tako da klijentima omoguće "iskustvo koje ih manje ometa", ali nije rečeno da će Youtube zbog toga smanjiti broj svojih redovnih reklama.
Kompanija je prethodno prošle godine uvela reklame koje je nemoguće preskočiti, a sada je odlučila da dodatno proširi prostor za oglašavanje.
 
Korisnici i dalje u potpunosti mogu da izbegnu reklame uz Youtube premium pretplatu koja obično košta 13,99 dolara mesečno, prenosi CNN.
  • Andrija Šrek

    22.09.2024 17:12
    ...'
    Nadam se da su svesni da će to samo odbiti ljude od tog proizvoda.
  • Vidoviti Limanac

    22.09.2024 16:56
    Bloker radi
    U firefoxu add bloker i dalje radi.
    Za android skinete new pipe i opet bez reklama....
  • K

    22.09.2024 16:29
    Bolesnici halavi, kao da su gladni i zedni, vreme je za neku novu platformu, dosta je izgleda bilo you tube, nemoze covek detetu ni da pusti laku noc deco iz devedesetih, nemaju meru

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija