Nakon što su uvedene reklame i dok je video pauziran: Poskupljuje Youtube Premium

Korisnici širom Evrope prijavljuju poskupljenje Youtube Premium-a.
Nakon što su uvedene reklame i dok je video pauziran: Poskupljuje Youtube Premium
Foto: Pixabay
Mada ovo uglavnom zahvata Stari kontinent, izgleda da Youtube poskupljuje ovu uslugu svuda širom sveta - pretplatnici prijavljuju da primaju mejlove u kojima piše da nove cene stupaju na snagu od novembra.
U Belgiji, Holandiji i Italiji, na primer, porodični paket koštaće 26 evra umesto dosadašnjih 18, dok će individualni paketi koštati 14 evra, a do sada su bili 12.
Korisnici u Švajcarskoj plaćaće 34 franka umesto dosadašnjih 24, a oni koji koriste Youtube Premium u Švedskoj izdvajaće 279 kruna umesto 179 kruna mesečno.
 
Postoji mogućnost da će Youtube uskoro objaviti čitav spisak sa zemljama u kojima će Premium pretplata poskupeti.
 
Inače, ovo poskupljenje dolazi u momentu kad je Youtube uveo reklame i dok je pauziran video, što je moguće izbeći ako ste korisnik Premium paketa ili imate neki od blokatora reklama.
 
  • dz0

    24.09.2024 10:00
    šišaj ovce... postoji toliko načina da se sve gleda besplatno i bez reklama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Troje astronauta se danas vraća na Zemlju

Ruska svemirska kapsula krenula je danas sa Međunarodne svemirske stanice sa tri astronauta, od kojih su dvojica završila rekordno dug boravak u orbitalnoj laboratoriji.

Leteći taksiji u Dubaiju početkom 2026. godine

Leteći taksiji u Dubaiju počeće da saobraćaju do prvog kvartala 2026. godine, rekao je za RIA Novosti Kaled Al Avadi, direktor odeljenja za tehnologiju saobraćaja u Upravi za transport Dubaija.