"Crveni moćni rendžer" mačem ubio cimera

Glumac koji je glumio crvenog moćnog rendžera, Rikardo Medina Junior, uhapšen je jer je u subotu mačem ubio svog cimera Džošuu Sutera.
Glumac koji je glumio crvenog moćnog rendžera, Rikardo Medina Junior, uhapšen je jer je u subotu mačem ubio svog cimera Džošuu Sutera.

Prema policijskom izveštaju, do incidenta je došlo kada je Suter pokušao nasilno da uđe u spavaću sobu gde se glumac nalazio sa devojkom.

Medina ga je dočekao sa mačem i ubo u stomak. Glumac je sam pozvao policiju i hitnu pomoć koja je Sutera prevezla u bolnicu gde su samo mogli da konstatuju smrt. Medina je uhapšen zbog ubistva cimera i određena mu je kaucija od milion dolara.

Rikardo Medina Junior (37) je od 2002. godine glumio crvenog moćnog rendžera u serijalu "Power Rangers Wild Force", a glumio je i u "Power Rangers Samurai" iz 2012. godine koji je najviše kritikovan upravo zbog nasilnih scena.

  • 02.02.2015 13:12
    Samo je jedan Crveni rendžer!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Austin_St._John

    https://c1.staticflickr.com/5/4106/4846721549_0058acaa77_z.jpg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

U Republici Srpskoj sutra Dan žalosti

Vlada Republike Srpske (RS) proglasila je utorak, 8. oktobar, za Dan žalosti u ovom BiH entitetu, zbog stradanja stanovništva u BiH izazvanog katastrofalnim poplavama i klizištima.