Krili drogu u šeširima

Meksička policija zaplenila je gotovo 50 kilograma marihuane na granici sa SAD, sakrivenih u sombrerima.
Meksička policija zaplenila je gotovo 50 kilograma marihuane na granici sa SAD, sakrivenih u sombrerima.

Policija je dobila anonimnu dojavu da je iz malog grada Trakupakua upućena pošiljka u Čikago i da se u njoj nalazi oko stotinu paketa nedozvoljene supstance.

Pored paketa nalazili su se kafa i cimet, kako bi se prikrio miris marihuane. Meksička i američka policija istražuju ko je poslao marihuanu i kome je ona bila namenjena.

"Još uvek istražujemo odakle su poslati šeširi i da li je poslato još. Imamo na spisku dosta adresa, i sve će biti provereno", saopšteno je iz meksičkog Kabineta za kriminalne istrage.

U saopštenju se navodi da su zaplenjene velike kutije u kojima su se nalazili šeširi, a da se u svakom od njih nalazio po paket marihuane, koji će biti uništen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

U Republici Srpskoj sutra Dan žalosti

Vlada Republike Srpske (RS) proglasila je utorak, 8. oktobar, za Dan žalosti u ovom BiH entitetu, zbog stradanja stanovništva u BiH izazvanog katastrofalnim poplavama i klizištima.