CNN ukrajinsku vojsku nazvao proameričkim snagama

Društvene mreže prepune su komentara nakon što je Si-en-en (CNN) ukrajinsku vojsku koja se bori na jugoistoku Ukrajine nazvao "proameričkim snagama".

Društvene mreže prepune su komentara nakon što je Si-en-en (CNN) ukrajinsku vojsku koja se bori na jugoistoku Ukrajine nazvao "proameričkim snagama".

Na ekranu je tokom emisije posvećene razgovorima američkog predsednika Baraka Obame i nemačke kancelarke Angele Merkel o rešenjima ukrajinske krize bila ispisana vest "Obama namerava da naoruža proameričke trupe".

Komentari na društvenim mrežama nazvali su to Frojdovom omaškom, tvrdeći da su "maske pale" odnosno da je "otkrivena prava agenda koja stoji iza konflikta u Ukrajini".

Vašington inače razmatra mogućnost slanja naoružanja ukrajinskoj vojsci. Zvanični Kijev i Zapad optužuju Moskvu da snabdeva pro-ruske snage opremom i borcima, što Rusija negira, navodeći da za takve izjave nemaju dokaze.

  • Zare

    11.02.2015 07:33
    Znam da će sad da krene lavina pro-ruskih komentara. Ipak, ako isključite emocionalnu vezu sa "majkom Rusijom" shvatićete da su Rusi samo druga strana iste medalje. I Rusi za odbranu sopstvenih interesa veoma lako guraju cele države i narode u krvave avanture. SSSR je godinama potpirivao komunističke revolucije u Južnoj Americi a CIA ih krvavo gušila. Slična politika se nastavlja.
  • janko - @crno-crno-najcrnji

    10.02.2015 19:39
    Sto nisi branio svoju Jugu?
  • janko

    10.02.2015 14:26
    @crno-crno-najcrnji
    to isto su radile serBende sa mojom YUGOm

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet