Sirijcu koga je saplela kamermanka ponuđen posao u Madridu

Izbeglici iz Sirije koji je snimljen kako mu kamermanka podmeće nogu dok sa sinom beži od mađarske policije, ponuđen je posao fudbalskog trenera u Madridu.

Izbeglici iz Sirije koji je snimljen kako mu kamermanka podmeće nogu dok sa sinom beži od mađarske policije, ponuđen je posao fudbalskog trenera u Madridu.

Snimak muškarca koji je pao sa detetom u naručju dok više desetina migranata pokušava da pobegne od policije na granici Mađarske sa Srbijom, pojavio se prošle sedmice na elektronskim medijima i društvenim mrežama.

Direktor škole za fudbalske trenere u Hetafeu, predgrađu Madrida, Migel Anhel Galan izjavio je da je osoblje pronašlo muškarca za kojeg su saznali da je obavljao sličan posao u Siriji. "Došli smo na ideju da pomognemo kolegi treneru", kazao je Galan, koji rukovodi školom pod imenom "Senafe".

Lokalna administracija obezbediće Sirijcu smeštaj. Galan je na svom nalogu na društvenoj mreži "Tviter" naveo da izbeglica, kojeg je španski dnevnik "Kadena Ser" identifikovao kao San Osamu Abdul Mohsena, treba večeras da stigne u Madrid.

"Kadena Ser" navodi da on sa sinom Zaidom putuje vozom, a da školski i lokalni zvaničnici pokušavaju da dovedu i ostatak njegove porodice.

  • 17.09.2015 08:36
    "kako je human ovaj svet"-naravno ovo je ironicno!!!!
  • 17.09.2015 07:52
    Kako je human ovaj svet! Naravno ovo je ironicno kazano!!!
  • 17.09.2015 06:38
    Stvarna istina o njemu.
    Interesantno ako je on bežao od ISIS, kako objašnjavaju to da je na njegovom facebook profilu veličao ISIS kao simpatizer te terorističke organizacije? Ja bi vrlo rado postavio link da se uverite u to da znam da će mi objaviti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet