Pronađeni novi delovi malezijskog aviona?

Australijski zvaničnici objavili su da su pronađeni delovi aviona na istočnoj obali Afrike, za koje se pretpostavlja da pripadaju nestalom malezijskom avionu.
Potragu za nestalim Boingom 777, koji je nestao 2014. godine sa 239 putnika i članova posade, nadgleda australijski ministar saobraćaja Daren Čester. 
 
Čester je danas potvrdio da su pronađeni ostaci aviona na ostrvu Pemba u blizini obale Tanzanije.
 
Australijski Biro za bezbednost saobraćaja, koji sprovodi istragu po nalogu Malezije, pokrenuo je istragu kako bi utvrdio da li pronađeni delovi pripadaju nestalom avionu. 
 
U proteklih godinu dana pronađeno je više avionskih delova koji su isplivali u Indijskom okeanu, što je u skladu sa pretpostavkama da se avion na letu 370 srušio u Indijski okean jugozapadno od Australije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.