Bivši predsednik Tunisa u Arabiji

Saudijska Arabija je potvrdila da je u kraljevinu rano jutros doputovao bivši predsednik Tunisa Zin Al Abidin Ben Ali sa svojom porodicom.

Saudijska Arabija je potvrdila da je u kraljevinu rano jutros doputovao bivši predsednik Tunisa Zin Al Abidin Ben Ali sa svojom porodicom.

Dugogodišnji predsednik Tunisa napustio je zemlju u petak, a premijer Muhamed Ganuši je preuzeo dužnost privremenog šefa države. Kancelarija predsednika Francuske saopštila je sinoć da je Nikola Sarkozi odbio da odobri ulazak u zemlju Ben Alija.

Ben Ali je prethodno juče raspustio vladu, najavio održavanje vanrednih parlamentarnih izbora za šest meseci, proglasio vanredno stanje i uveo policijski čas. Demonstracije organizovane zbog visoke stope nezaposlenosti, korupcije i skupih prehrambenih proizvoda, traju u Tunisu više od mesec dana.

  • Tarabic

    15.01.2011 10:00
    Pobegulja?
    Mozda je trebolo i naseg predsednika da povede!!! Ni njemu se bolje ne pise,uskoro!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet