Dvoje učenika ranjeno u školi

Dvoje petnaestogodišnjaka je ranjeno, od kojih jedan teško, kada je u školi u Los Anđelesu slučajno opalio pištolj koji je njihov školski drug nosio u rancu.

Dvoje petnaestogodišnjaka je ranjeno, od kojih jedan teško, kada je u školi u Los Anđelesu slučajno opalio pištolj koji je njihov školski drug nosio u rancu. I mladić i devojka su ranjeni istim metkom, izjavio je zamenik šefa gradske policije Patrik Genon.

Lekari su saopštili da je učenica zadobila povrede lobanje, nagnječenje mozga, da je izgubila puno krvi i da je u bolnicu primljena u nesvesnom stanju, ali da je sada van životne opasnosti. Njenog druga je metak pogodio u vrat, ali rana nije opasna po život.

Nesreća se dogodila tokom odmora u učionici srednje škole "Gardena" kada je jednom učeniku ispao ranac u kojem je bio pištolj, koji je opalio. Predstavnik školskih vlasti Džon Dizi rekao je da se prestrašeni učenik izvinio pre nego što je pobegao iz učionice.

Još nije odlučeno da li će protiv njega biti podignuta optužnica, ali verovatno će biti izbačen iz škole.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet