VIDEO: U Banjaluci uhapšeni glavni inspektor, dva policajca i pripadnik škaljarskog klana

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Žandarmerija RS uhapsili u Banjaluci glavnog policijskog inspektora Mladena Milovanovića, dvoje policajaca i Miloša Božovića iz Cetinja.
VIDEO: U Banjaluci uhapšeni glavni inspektor, dva policajca i pripadnik škaljarskog klana
Foto: Pixabay
To je saopšteno iz MUP-a Republike Srpske.
 
Božović je uhapšen na osnovu međunarodne Interpolove poternice, a u Crnoj Gori tereti se za ubistvo i po navodima medija pripadnik je škaljarskog kriminalnog klana.
 
Milovanović, koji je glavni inspektor Uprave kriminalističke policije RS, uhapšen je zbog sumnje da je kao policijski službenik MUP-a RS pomagao počiniocu krivičnog dela.
 
Policija je pretresla stan koji je u Banjaluci koristio Božović i u njemu su pronađeni pištolj "glok", municija i tri pancira.
 
"O hapšenju Božovića obavešten je dežurni sudija Suda BiH, a hapšenje Milovanovića je obavljeno pod nadzorom Okružnog javnog tušilaštva Banjaluka", navedeno je MUP RS.
 
 
Hapšenje Božovića i Milovanovića desilo se sinoć u jednom noćnom klubu u Banjaluci, a posle njih uhapšeni su i policajci V.P. i R.G.
 
Beta saznaje da je uhapšen Predrag Vatreš, samostalni inspektor u Upravi za organizovani kriminal RS, kao i inspektorka Gorana Rečević, koja je svojevremeno privođena kada je uhapšeno nekoliko policijskih inspektora, koji su kasnije optuženi za trgovinu drogom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet