Racija u kancelarijama "Gasproma" u Nemačkoj

Antimonopolski regulatori EU pretresli su kancelarije ruske gasne kompanije "Gasprom" u Nemačkoj.
Racija u kancelarijama "Gasproma" u Nemačkoj
Foto: 021.rs
U pisanju je deo istrage o isporukama ruskog gasa Evropi, saopštili su ljudi upoznati sa situacijom, a navodi agencija Rojters.
Evropski regulator je sproveo racije u kancelarijama "Gazprom Germania GmbH" i "Vingas GmbH", navodi jedan od neimenovanih izvora.
Evropska komesarka za antimonopolska pitanja Margret Vestager u januaru je poslala upit gasnim kompanijama, uključujući "Gaspromu", u vezi sa optužbama da ruski div zadržava gas koji bi se mogao pustiti u promet po nižim cenama.
  • Mraxus

    01.04.2022 08:24
    Just you hope
    Aha,al' malo sutra!(Jel' vi umete da gledate na mapu il' globus,nije vam to Srbija...)
  • marke

    31.03.2022 13:50
    marke devize
    elem, da, to je bilo PRE nego sto je onaj mali kepec rekao da moooze i u devizama, pa ce banka to interno da konvertuje u rublje... kako je pojeo da ne kazem sta.
    Da se razumemo, za sve one koji se brinu da ce zapad da se smrzne - nemacka je zamrzla svoje dubinske ugljokope "za kasnije". a tehnologija za eksploataciju postoji, samo je pitanje cene. kad cena bude odgovarajuca, bice i gasifikacije uglja, da se ne varamo. a rezerve su tolike da je bila procena da se moze podmiriti energentska potreba na nivou 2007 (pre kriza i gluposti, kad se bas onako trosilo) za 500 godina.
    Tako da truli zapad ne zna sta radi. radije iskoristi ovo sto ide lako, a posle, uz razne zelene kombinacije, sedi na svojim sigurnim zalihama. koje ce aktivirati kad bude cena ok, a bice ok kad se ostali iscrpe.
    i to je stratesko vodjenje drzave. a ne ova rasprodaja i pokusaj igranja velike sile sto su sad rusi odradili.
  • Pa da

    31.03.2022 12:23
    Teško će biti Putinske Rusije bez Gasproma. Još da lustriraju državne ugovore o nuklearkama pojedinih zemalja članica EU i sledi Kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet