VIDEO: Zapalili magacin sa humanitarnom pomoći za žrtve zemljotresa u Turskoj

Neidentifikovane osobe zapalile su humanitarnu pomoć sakupljenu za žrtve zemljotresa u Turskoj, a incident se dogodio u nemačkoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija.
VIDEO: Zapalili magacin sa humanitarnom pomoći za žrtve zemljotresa u Turskoj
Foto: Pixabay (ilustracija)
Nemačka policija saopštila da je oko jedan sat ujutro namerno zapaljena humanitarna pomoć koja je bila uskladištena u krugu supermarketa u mestu Reklinghauzenu.
Policija poseduje i video snimak na kom se vide dvojica osumnjičenih koji su izazvali požar, a zapaljena humanitarna pomoć sadržavala je veće količine odeće, obuće, hrane i drugih potrepština.
 
U saopštenju se takođe navodi da se na snimcima vidi kako jedan od osumnjičenih kida čaršav sa zida i pali ga, a predmet je bio nalik turskoj zastavi.
 
 
U požaru niko nije povređen, a izazvana je veća materijalna šteta koja se procenjuje na oko 20.000 evra.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.